Sopimusehdot

  Sopimusehdot

  1. Palveluntarjoajana toimii Annovo (1536246-9), jäljempänä Perunkirjoittajat.fi. Sopimusosapuolina ovat Perunkirjoittajat.fi sekä perunkirjoituksia tekevä taho, jäljempänä ilmoittaja. Sivuilla käyvät ihmiset, jäljempänä kävijät, jotka tarvitsevat perunkirjoituspalveluja.

  2. Ilmoittaja toimittaa Perunkirjoittajat.fi:lle ilmoituksensa sähköpostitse. Ilmoittaja kertoo ilmoituksessaan oman tai yrityksensä nimen sekä haluamansa yhteystiedot. Ilmoitus laitetaan ilmoittajan haluaman kunnan hakemistoon siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat Perunkirjoittajat.fi:lle.

  3. Perunkirjoittajat.fi valmistaa ilmoitussivun ja asettaa sen toivotun kunnan hakemistoon ja ilmoittaa ilmoittajalle ilmoituksen olevan valmis tarkastettavaksi. Ilmoittajalla on oikeus tehdä 1 muutos ilmoitustekstiin tai pyytää tarkempaa korjausta karttaan.

  4. Perunkirjoittajat.fi ei vastaa ulkopuolisen karttapalvelun oikeellisuutta ja pysyväisyyttä. Mikäli karttapalvelu ei toimi, rajoittuu Perunkirjoittavat.fi:n vastuu ainoastaan maksettuun maksuun, jolloin Perunkirjoittajat.fi:llä on oikeus palauttaa mahdollinen karttapalvelumaksu.

  5. Perunkirjoittajat.fi tarkoituksena on ilmoittaa omasta ja ilmoittajien palvelusta lähinnä sisarsivustoilla, eikä takaa muuta ilmoituskäytäntöä. Perunkirjoittajat.fi:llä on kuitenkin oikeus mainostaa palvelujaan Internetissä, televisiossa, radiossa, printtimediassa sekä muilla eri keinoilla.

  6. Perunkirjoittajat.fi ei vastaa ilmoittajan tietojen oikeellisuudesta ja heidän toimintansa laillisuudesta.

  7. Perunkirjoittajat.fi ylläpitää sivustoa, mutta ei kuitenkaan vastaa mahdollisista äkillisistä teknisistä rajoitouksista. Perunkirjoittajat.fi:n vastuu on verrannollinen maksettuun maksuun. Perunkirjoittajat.fi:llä on oikeus hyvittää mahdollinen maksu seuraavana kalenterivuotena.

  8. Perunkirjoittajat.fi tuottaa erilaista sisällöllistä lisäpalvelua tuottaakseen ilmoittajalle lisäarvoa.

  9. Perunkirjoittajat.fi:llä on oikeus muuttaa sopimusehtoja. Perunkirjoittajat.fi:llä on oikeus siirtää tämä sopimus kolmannelle taholle. Tätä oikeutta ei ole ilmoittajalla. Palvelu on irtisanottava sähköpostitse 31 vuorokautta ennen seuraavan kalenterivuoden alkua, muussa tapauksessa ilmoitus jatkuu sellaisenaan.

Hinnat:

 1. Perusilmoitus sivuillamme, 10€/kk/kunta

 2. Halutessanne Openstreetmap.org kartta sivulla 10€/kalenterivuosi/ilmoitus

  Alla malliksi kartta suomen kuuluisimman lakimiehen toimiston pääsisäänkäyntiin. ;-)


  Näytä suurempi kartta

 3. Muutos ilmoitukseen kesken kalenterivuoden 50€/tunti + ALV


[Etusivu] [Linkit] [Ehdot] [Muistorunot] [Ilmoita] [Palaute]

Päivitetty 1.6.2019 13:42
Copyright www.Perunkirjoittajat.fi 2023